Activiteiten

Activiteiten

ONTDEK DE OMGEVING


Hier vindt u een aantal dichtbijzijnde activiteiten. In onze b&b hebben wij verschillende brochures ter beschikking en geven wij u graag meer informatie en tips over de leukste plekjes en gezelligste restaurantjes.

Natura parc


Natura parc huisvest een bomenparcours (vanaf 3 jaar) tot 25 meter hoogte aan de oevers van het meer de la Plate Taille. Ook herbergt dit park een tiental tokkelbanen, waarvan er 2 heen en terug boven het meer gaan, en andere avontuurlijke activiteiten zoals een pendulumsprong, mountainbike parcours...


Meer info op www.naturaparc.be


Neptunusgrotten


45 minuten lang wordt u meegenomen in een buitengewoon decor. Kleintjes en volwassenen, dol op de ondergrondse wereld of op zoek naar een unieke ervaring, zullen verrukt zijn over hetboottochtje op de ondergrondse rivier en het indrukwekkende klank- en lichtspel.


www.grottesdeneptune.beWandelen of fietsen


La Forèt du Pays de Chimay ligt ten zuiden van de Samber en de Maas en strekt zich uit over 8 gemeenten : Sivry-Rance, Froidchapelle, Momignies, Chimay, Couvin, Philippeville, Dorische en Viroinval. Om deze prachtige omgeving te verkennen, is er een wandelkaart is bij ons aanwezig.


Meer info op www.foretdupaysdechimay.be


1000 bones à vélo is een bewegwijzerd netwerk van 350 km voor alleterreinfietsen op trage en beveiligde wegen (RAVeL) en rustige bos- en plattelandswegen. Hier ontdekt u v een groene, ongerepte en authentieke streek die zich uitstekend leent voor vrijetijdsbesteding in openlucht.Couvypass


Ontdek drie mooie toeristische bestemmingen, alledrie in de omgeving van Couvin, aan een bijzonder aantrekkelijke prijs!


De bijzondere sfeer van het 'Museum van het Landelijke Leven' in Cul-des-Sarts, een historisch bezoek aan 'Brûly-de-Pesche 1940' en de merkwaardige 'Neptunusgrotten' in Petigny.


Couvypass te koop bij de 3 attracties en de Dienst Toerisme.


www.couvin.be