Activiteiten

Activiteiten

Ontdek de omgeving


Hier vindt u een aantal dichtbij zijnde activiteiten. In onze b&b hebben wij ook verschillende brochures ter beschikking en geven wij u graag meer informatie en tips.

Natura parc


'L'aventure en pleine nature!'

-  BOMENPARCOURS

Van 1 tot 25 meter van de grond staan u meer dan 100 originele en verschillende spelletjes in de bomen te wachten op de 3 hectare aan de oevers van het meer de la Plate Taille. In het hart van dit groene juweeltje kunnen avonturiers en liefhebbers van pittoreske wandelingen genieten van sportieve attracties ver weg van de stadsvervuiling.

Vanaf 3 jaar.


- TOKKELBANEN VAN HET MEER

Uniek in België, ontdek heel het woud via een parcours van een tiental tokkelbanen waarvan 2 heen en terug boven het meer!

Vanaf 1,60 meter armen omhoog


- Pendulumsprong, Totemtour, Mountainbike

- ...


Meer info op www.naturaparc.be


Neptunusgrotten


45 minuten lang wordt u meegenomen in een buitengewoon decor.

Kleintjes en volwassenen, dol op de ondergrondse wereld of op zoek naar een unieke ervaring, zullen verrukt zijn over ons boottochtje op de ondergrondse rivier en het indrukwekkende klank- en lichtspel.


www.grottesdeneptune.beWandelen of fietsen


- La Forèt du Pays de Chimay ligt ten zuiden van de Samber en de Maas en strekt zich uit over 8 gemeenten : Sivry-Rance, Froidchapelle, Momignies, Chimay, Couvin, Philippeville, Dorische en Viroinval. De ideale omgeving om een wandeling te maken.

Wandelkaart bij ons aanwezig. Voor meer info www.foretdupaysdechimay.be


- 1000 bones à vélo

Een bewegwijzerd netwerk van 350 km voor alle-terreinfietsen op trage en beveiligde wegen (RAVeL) en rustige bos- en plattelandswegen, voor de ontdekking van een groene, ongerepte en authentieke streek die zich uitstekend leent voor vrijetijdsbesteding in openlucht.Couvypass


Ontdek drie mooie toeristische bestemmingen, alledrie in de omgeving van Couvin, aan een bijzonder aantrekkelijke prijs!


De bijzondere sfeer van het 'Museum van het Landelijke Leven' in Cul-des-Sarts, een historisch bezoek aan 'Brûly-de-Pesche 1940' en de merkwaardige 'Neptunusgrotten' in Petigny.


Couvypass te koop bij de 3 attracties en de Dienst Toerisme.


www.couvin.be

Bed & breakfast

Haut Brûly

Volg ons op Facebook

CONTACTEER ONS :


RUE HAUT BRÛLY 27

5660 BRÛLY-DE-PESCHE


info@bnbhautbruly.be


060/34.43.76

0471/29.66.91


        BE29 0018 1676 7964

BOEK UW VERBLIJF VIA ONS CONTACTFORMULIER


Copyright @ All Rights Reserved